Mina muskler är inte längre spända

Halloj, jag välkomnar dig och en ny vecka med öppna armar. Dagens inlägg ska bli ännu en rekommendation av ett företag och en behandling jag gick på för en vecka sedan. Företaget heter Massagemagasinet och jag besökte dem för att få en finsk klassisk massage i Örebro.

Jag älskar att träna och röra på mig, det får mig att må bra och min kropp mår även bra av det. Jag tror dock att jag lyckades lyfta något fel när jag var på gymmet för ett tag sedan, jag fick nämligen jätteont i mina ryggmuskler. Till en början trodde jag bara att det var träningsvärk men efter att det hade gått en vecka och jag kände samma smärta insåg jag att det måste vara något annat. Att jag lyft något fel kändes som en rimlig förklaring men jag är fortfarande inte helt säker på anledningen till min smärta. För att försöka bli av med den gick jag på en massage i Örebro, en massage som mjukade upp min kropp genom beröring och oljor. Det företaget jag gick till använde sig helt av doftfria oljor som är positivt för jag är överkänslig mot dofter och kan ibland få väldigt svårt att andas. Det var dock inget problem under massagen eftersom det som sagt var doftfria oljor som användes. Efter min massage i Örebro kände jag hur min kropp hade mjukats upp och var avslappnad, detta gjorde att smärtan jag tidigare känt hade försvunnit och jag kunde äntligen återgå till träningen. Tack vare den härliga massagen fick jag en massa energi att lägga på träningen efter att jag har haft ett uppehåll på snart två veckor, så om du också vill ha en härlig finsk klassisk massage i Örebro kan du vända dig till det här företaget.