Jag fick hjälp med eventstäd

Hej alla härliga individer och välkommen till en ny spännande vecka som har mycket att erbjuda. Det är nämligen nu i veckan jag ska ha mitt event för min nya träningsbok som släpps till helgen. Jag tänkta knyta samman mitt boksläpp med en rekommendation av företaget PO Göteborgs Städ AB som är en städservice i Partille som hjälpt mig att städa inför mitt event.

Jag har nu under snart ett år skrivit och jobbat på min bok som äntligen är klar och redo att släppas, vilket jag tänkte fira rejält. Att skriva en träningsbok var absolut inte lika lätt som jag hade trott men det var verkligen lika roligt som jag hade tänkt mig, att få kunna skriva av sig alla sina idéer och tips angående träning som gör att man tillslut kan se resultat av sitt jobb. Jag har nu under någon månad planerat mitt event för att det ska kunna passa tillsammans med handlingen i boken, jag vill att allt ska bli perfekt. Jag har hyrt en lokal, jag märkte direkt att den skulle behöva städas eftersom den var ganska grisig. Det gjorde att jag kontaktade PO Göteborgs Städ AB eftersom jag behövde hjälp av en städservice i Partille, det på grund av att eventet behövde mer planering och jag ville inte lägga den värdefulla tiden på att städa. De var i lokalen i morse för att städa den och göra den redo för ett event, jag var precis där och såg hur fint de gjort det. Den är definitivt helt ren och redo, vilket gör mig riktigt glad för jag kan nu börja förebereda den på riktigt med pynt och dylikt. Det gör att jag kan tipsa dig som behöver städservice i Partille om det här företaget.